Many Wishes skincare

Many Wishes skincare is opgericht in 2013 en is in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Zodra je binnenkomt stap je in een oase van rust en vergeet je even de wereld om je heen.


Jouw wensen zijn voor ons het belangrijkst. Ons doel is dat jij elke behandeling tevreden maar bovenal met een glimlach op je gezicht de deur uitgaat. Ben je toe aan totale ontspanning of heb je behoefte aan een productadvies op maat? Wij horen het graag zodat wij elke keer jouw behandeling kunnen aanpassen op jouw wensen.


Omdat wij voor elke huid het beste resultaat willen werken wij alleen met hoogwaardige producten met de allerbeste ingrediënten. Kom jij bij ons met een bepaalde huidwens of probleem? Wij stellen samen met jou een behandel- en productplan op en gaan samen aan de slag om jouw ultieme skingoal te bereiken!


Het moge duidelijk zijn: WE LOVE SKINCARE! Wij weten wat elke huid nodig heeft. Wij geloven in een goede balans tussen producten voor thuisgebruik gecombineerd met frequente behandelingen in de salon. De werking van een behandeling met hoogwaardige producten wordt enkel voortgezet als jij thuis de producten ook gebruikt. Het kan zelfs averechts werken als er na afloop van een fruitzuurpeeling of een microneedling behandeling andere producten dan de geadviseerde producten gebruikt wordt.

“Zodra een klant tevreden de deur uitgaat, zit mijn taak erop!”

Gedurende mijn opleiding is mijn interesse in de beautybranche alsmaar groter gegroeid. Met elke vaardigheid die wij bijleerde wist ik dat ik van dit vak heel gelukkig werd. Als snel merkte ik dat klanten bij jou in de stoel komen met een bepaalde wens of doel voor ogen en als het resultaat precies datgene is, zullen zij tevreden weggaan en altijd terugkomen.Ik ben sinds 2010 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Mijn passie voor het vak groeit naarmate de jaren vorderden alleen maar meer. Ik hou ervan mijzelf te ontwikkelen en ben continue opzoek naar nieuwe behandelingen. De afgelopen jaren heb ik mij vooral gespecialiseerd op het gebied van huidverbetering en de hierbij behorende behandelingen. Mijn favoriete facial? De sublime skin deluxe lift. Gegarandeerd een instant glow!

- Maaike Wooning