Terugbetalingsbeleid

Volgens het Europees recht heeft u 14 dagen recht op het herroepingsrecht. Het termijn begint te lopen vanaf het moment dat de (gehele) bestelling door de u is ontvangen.


Het product dient in de originele verpakking teruggestuurd te worden met eventuele labels zitten er nog aan en zonder gebruikssporen. In het geval van gebruikssporen, wordt het product niet retour genomen.


Als u een item terug wilt sturen, vragen we u vriendelijk een begeleidend briefje toe te voegen met daarin duidelijk uw naam en het ordernummer, dit bespoedigd de verwerking van uw retour.


Het te retourneren item dient binnen 14 dagen in het bezit van Many Wishes skincare te zijn. 


Ons adres:
Many Wishes skincare
Van Duvenvoordelaan 1
2274SW Voorburg


Verzendkosten zijn voor eigen rekening, hierbij draagt u de verantwoordelijkheid dat het pakket op het juiste adres wordt bezorgd dat de producten onbeschadigd aankomen.


Als u de overeenkomst binnen 14 dagen herroept en het pakket binnen 14 dagen weer in ons bezit is, ontvangt u het aankoopbedrag van het betreffende product retour binnen 5 werkdagen. Kosten voor deze retourzending vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant. 


Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval worden voor deze terugbetaling geen kosten in rekening gebracht. Let op: in geval van credit card betaling is een retour boeking voor u vaak pas zichtbaar op uw credit card overzicht aan het einde van de maand/termijn.